G A M E R

Ungdomsroman

Spenning/thriller

Mangschou forlag - 2011

Gamer handler om en venneflokk som spiller det nye og ekstremt populære pc-spillet War of Faluza. Sammen stiger de i gradene og gleder seg til den dagen da de kan begynne å kjempe om store pengepremier. De blir med i et guild, sammen med den erfarne spilleren Will.

Når de møter motgang i den virtuelle verden, begynner ting å skje også utenfor spillet. Hovedpersonen opplever at noen følger etter han på gaten, og hacker seg inn på datamaskinen hans - situasjonen blir svært farlig. Er det en i venneflokken som står bak? Eller den mystiske Will?

Hvem kan man egentlig stole på? Hvem er farligst? De virtuelle vennene, eller de virkelige?

Sagt om boken:

"Tor Arve Røssland skriver spennende og det går raskt å lese. Man får en innsikt i en gamers verden. Og om å ville spille så mye at man dropper skolen. Man trenger ikke være glad i spill for å lese denne boken, den er spennende uansett."

(Victoria, 15 år, Sortlandsavisa, 20.12.12.)

"Fantastisk spennende bok." (folleraasbloggen.blogspot.com)

"Dritspennende og kult skrevet. Putt den her i huet på lesetrøtte folk og du kommer ikke til å se dem før de har lest den ut. Anbefales på det mest brennheite!"

(forfatter Jon Ewo)

"Gamer er en bok om å spille, om samarbeid og om viljen til å bli best. Boken er skrevet for å være lett å lese, og omslaget gjør den lett å plukke opp. Korte setninger og mye luft gjør boken særdeles lettlest. Og i spenningsbøker gjør korte setninger seg veldig godt. War of Faluza eksisterer ikke, men har du spilt World of Warcraft ser du fort for deg hvordan spillet er. 

Tor Arve Røssland har også skrevet Svarte-Mathilda. Han kan spenning."

(ungdomsboka.blogspot.com)

"Dette er ei sterk og spennande forteljing.

Forfattaren heiter Tor Arve Røssland og har skrive spennande bøker før. Denne er den første eg har lese av han som ikkje er på nynorsk. Eg er svært glad i nynorsk, så eg vart litt skuffa….Men berre nett med ein gong. Eg vart fort oppslukt av spenninga.

Det er ein tynn roman som er veldig lett å lesa. Boka er dessutan stilig å sjå på: lett å velja!"

(lesehorden.worpress.com)

"Historia fanga og ho var godt fortalt. Minuset er ein del ureint språk. 128 lettlesne sider gjekk raskt unna."

(tryggheimskulebibliotek.blogspot.com)

"Dette er ubehagelig lesning. Jeg satt med et ekkelt sug i magen og høy puls gjennom store deler av boka. Det er en kjempespennende lettlest bok for ungdom."

(barnasleserom.blogspot.com)

Gamer er skrevet og utgitt med støtte fra Leser søker bok, og er en del av Mangschous serie Skumring.